Kunskapsområden

Våra kunskapsområden inom plattsättning, bygg och renovering

KAKEL OCH PLATTSÄTTNING


Drömmer du om ett nytt badrum, vill renovera om köket eller bygga en bastu för alla kalla vinterkvällar och härliga sommarnätter? Då har du kommit rätt. På Bygg & Kakel AB arbetar erfarna och duktiga plattsättare i Nyköping och vill hjälpa dig att nå dina drömmar.

BYGG OCH RENOVERING


Vi tar oss an allt ifrån byggnation och renovering av bostäder till olika utomhusutrymmen. Vill du ha en ny veranda till din lilla sommarstuga eller renovera din företagslokaler? Oavsett vilket projekt du vill ha hjälp med så vet du nu var du ska vända dig. (JA, precis - till oss såklart).  

TAK OCH FÖNSTER


Vill du ha takpannor eller plåt på ditt nya tak? Det spelar oss ingen roll, vi kommer kunna stå till din tjänst oavsett vilket av de två materialen som du vill ha. På Bygg & Kakel AB har vi även en lång erfarenhet av fönsterbyten - hör av dig till oss för att få veta mer. 

MICROCEMENT


Är du trött på den klinker du har på hallgolvet? Eller i köket? Eller varför inte komplettera ditt badrum med en fondvägg? Microcement kan appliceras på nästan vad som helst, allt från kakel o klinker till trä eller metall - på både golv/vägg och tak. Helt fogfria ytor som är slitstarka och lätta att torka av. 

MUR OCH PUTS


Vi på Bygg & Kakel behärskar alla typer av mur- och putsarbeten.

RITA OCH DESIGNA BADRUM


Vi erbjuder hjälp med att skapa en visuell och verklighetstrogen bild av ditt nya badrum, i form av en 3D ritning. Kontakta oss för mer info.


VÅR PROCESS

01.


Konsulation (Gratis)
02.


Pris

och Planering
03.


Design och

Byggnation
04.


Projekt-
avslutning
KONTAKTA OSS NU FÖR EN 

GRATIS OFFERT PÅ DITT PROJEKT